over ons.

Welkom bij Home Of Performance, dé plek in Rotterdam om te trainen als een atleet! Onze focus ligt op snellere, krachtigere, flexibelere en functionele trainingen om de beste versie van jezelf te worden. Wij bieden een leuke community met goede vibes en ervaren trainers die altijd voor je klaarstaan, je motiveren en jouw doelen serieus nemen. Samen werken we aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen in een positieve en stimulerende omgeving waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Gelijke
behandeling

Iedereen, ervaren of niet, wordt met hetzelfde respect en aandacht behandeld

Hechte
community

Samen maken we deel uit van een inspirerende en ondersteunende fitnesscommunity

Altijd
doelgericht

Wij helpen je om je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken, wat deze ook mogen zijn

team.

Joost Versluis

Eigenaar

Ontmoet Joost Versluis, mede-eigenaar en ervaren trainer bij Home Of Performance. Met expertise in personal training, boksen en groepslessen, is Joost gepassioneerd om leden te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en hun potentieel te ontgrendelen.

Quint

Quint van Straalen

Eigenaar

Ontmoet Quint van Straalen, mede-eigenaar en toegewijde trainer bij Home Of Performance. Met een achtergrond in functioneel trainen, boksen, personal training en groepslessen, zet Quint zijn ervaring en doorzettingsvermogen in om leden te ondersteunen bij het bereiken van hun fitnessdoelen en het ontdekken van hun ware potentieel.

van start.

Welkom bij Home Of Performance, dé plek voor groepslessen en personal training in Rotterdam. Gevestigd op Willemsplein 499, bieden wij een unieke fitnesservaring die hard werken en plezier combineert. Ben je klaar om deel uit te maken van onze bruisende fitnesscommunity? Sluit je vandaag nog aan bij Home Of Performance en ervaar zelf waarom wij dé plek zijn voor groepslessen en personal training in Rotterdam!

Schrijf je nu in via de Virtuagym-app of door te bellen en begin je reis naar een gezonder, fitter leven. Onze professionele en informele aanpak zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.